söndag 21 december 2014

Fjärde Advent


 
 
 
 
Nu är alla fyra ljusen tända här hemma :) Jag har fortfarande inte hittat en adventsljusstake jag är nöjd med så det blev den gamla i år igen, från Ikea :) Granen är på plats och klädd, nästan alla julklapparna är inslagna, nästan färdigstädat är det också. Nu är det lite handling kvar dagarna före jul, mat och gottigheter ni vet :) Vi ska inte fira denna julafton hemma detta år men vi vill ändå ha en egen skinka och lite annan julmat i kylskåpet, det är ett måste i denna familj :)
 
 
För övrigt är våra planer denna julledighet att bara ta det lugnt men vi har dock ett litet projekt. Vi ska budgetrenovera vår lilla tvättstuga som är på ca 5 kvm. Men det menas måla väggar, golv och tak. Fixa lite bättre förvaring, fräscha upp och göra den mer effektiv helt enkelt. Det är typ original sen husen byggdes 1979, inte maskinparken dock, den är utbytt. Det är väldigt sunkigt där inne, så det är mycket välkommet :)
 
 
Renovera på helgerna har vi slutet med, det orkar man inte, den tiden behövs för att ta det lugnt om man ska orka med veckan.Vi gör ju det mesta själva, min man är rätt händig, framförallt noggrann och bara det kommer man långt på :) 
 Fin advent till er!
 
 
 
KRAM
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 1 kommentar:

  1. Håller med att projekt på helgerna orkar man inte. skulle också vilja fixa tvättstugan men det får vänta. ha en fortsatt fin söndag. Kram Pernilla

    SvaraRadera