fredag 2 januari 2015

God fortsättning!


 
 
Nytt år!! En julblomma blommar här hemma fortfarande, en vacker vit amaryllis som jag fått :) Glad för den vackra blomningen.
 
Här skrider renoveringen av tvättstugan framåt och jag surfar babyprylar både här och där :) Eftersom Liten är så stor, sju år, så har vi inte så mycket babysaker kvar. Kläder, säng och amningskudde är det vi har sen Litens tid och det kommer man långt på, men lite kompletteringar behövs göras. Svårt det där också hur tidigt man ska börja, man vet ju faktiskt inte garanterat att allt ska gå bra, hemsk tanke att tänka men så är verkligheten. Samtidigt vill jag inte vara för sent ute, känns tryggt att vara förberedd i god tid plus att det är enormt kul att förbereda :D
 
Vi har bestämt att köpa så mycket som möjligt via Blocket och Second Hand, av flera skäl såklart. Mycket bättre för plånboken och för att det är klokare miljömässigt. Sen vill jag gärna köpa så mycket ekologiskt som möjligt och det finns verkligen en uppsjö av små ekobutiker på nätet med urfina barnprylar! 
KRAM på er!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar