måndag 5 januari 2015

På fönsterbrädan i köket

 
 
 
 
 
 
 


Lite våreld i köket, för visst heter blomman så??
 
 
Idag är det segt här hemma ... Nu är vi inne i ett skede när det är mycket torktid i tvättstugan så det blir en del tidsluckor man behöver ta hänsyn till. Lite tråkigt för en som mig som har väldigt dåligt tålamod :P 
 
 
Vi målar på plastmatta, vilket vi blev avrådda från att göra i färgbutiken. Det kommer inte hålla osv osv, sa de. Men att byta golv blev för stort projekt för oss just nu. Mycket pga av att vi då skulle varit tvungna att bila ny golvbrunn, nya tider, nya regler. Så vi behåller det som det är istället, vi ville bara fräscha upp ytskiktet, och det är inte så bara, för vilken skillnad lite färg gör, helt otroligt! Och ny belysning gör också sitt, så glöm inte det!
Det är ett litet utrymme och golvet slits inte på det sättet, man går inte omkring där inne. Man går in och slänger in en tvätt eller hänger upp sin jacka, så jag tror det kommer bli helt ok ändå med målad plastmatta. Vi fick lite tips på underarbete man kunde göra för att maximera hållbarheten så mycket som möjligt och det har vi gjort, ska bli så spännande att se det färdiga resultatet!


 
Nu blir det sen lunch!
 
 
 
KRAM
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar